CD&V Schepen voor duurzaamheid, toerisme, woonbeleid en digitalisering, Peter Van Kemseke stelt voor: "Als stad promoten wij samenaankopen van, bijvoorbeeld, zonnepanelen of isolatiemateriaal. Een pak goedkoper! Heb je vragen, kom dan naar de gratis infosessie op donderdag 14 november om 19.00 uur in het stadhuis van Vilvoorde".

Provinciale groepsaankopen helpen energie besparen.

Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met de provinciale groepsaankopen geven de provincie Vlaams-Brabant, 3Wplus, PajoPower, IGO, de Kringwinkel Hageland en de gemeenten je graag een duwtje in de rug.
Al zo’n 1250 gezinnen voerden energetische renovaties uit via de groepsaankopen. Je kan als inwoner van Vlaams-Brabant intekenen op een groepsaankoop voor zonnepanelen, dak- of muurisolatie, isolerende ramen, warmtepompen of warmtepompboiler. Grijp dus de kans om je woning nog beter te isoleren en je wooncomfort te laten stijgen.

Wat maakt de provinciale groepsaankopen zo uniek?
3Wplus en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden voor jouw gemeente lokale aannemers en installateurs. Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan centraal. Kiezen voor de provinciale groepsaankopen is drie keer winnen. Niet alleen stoot je minder CO2 uit en bespaar je op je energiefactuur, je helpt ook onze lokale economie bloeien.

Interesse?
Ben je overtuigd van onze groepsaankopen? Schrijf je dan snel in en maak vrijblijvend een afspraak. De aannemer komt langs, verzamelt de nodige gegevens en maakt een individuele offerte op maat.
Meer info en intekenen: www.vlaamsbrabant.be/groepsaankopen

Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie?
Kom vrijblijvend naar de gratis infosessie in jouw gemeente. Je krijgt er meer info over de aanpak, mogelijke premies en leningen en kan er kennismaken met de geselecteerde aannemers.

Voor meer info:
mail naar energie@3wplus.be of bel 02/451.53.85