CD&V Vilvoorde

 
 

Nu zondag 20 augustus maken we een filmpje. Daarin willen we tonen dat onze CD&V-ploeg klaar is voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. We draaien op verschillende locaties, maar op één van die plaatsen hebben we veel volk nodig. We hopen dat ook jij erbij kan zijn. We beloven dat het leuk wordt ...

Wil je ook meedoen? Kom dan zondag om 10 uur naar de rommelmarkt op de Rooseveltlaan. De opnames duren maximaal 45 minuten. We spreken af aan de frituur (kruising Rooseveltlaan - JB Nowélei). Nadien is iedereen trouwens welkom in de Steenblockhoeve in Houtem (Haesendonckstraat) voor onze gezellige feestnamiddag. Jij komt toch ook?

Een ongezien theaterstuk!

Op zaterdag 2 september om 20 uur speelt de theaterproductie ‘Tiresias’ in CC Het Bolwerk. Deze voorstelling (van de theatergroep waar onze fractieleider Peter Van Kemseke voorzitter van is) is gebaseerd op verhalen uit de Griekse oudheid en draait om het verschil tussen 'blind zijn' en 'niet kunnen zien'. De titelrol wordt vertolkt door een blinde acteur. Dit is een benefiet georganiseerd door ‘Theater van A tot Z’ en De Goubloem. De opbrengst gaat naar Blindenzorg Licht en Liefde Vlaams-Brabant. Kom kijken! Reservaties via www.degoubloem.be.