Fatima El Boubsi

Gemeenteraadslid, Bestuurslid

    Op 7 augustus 1974 sloeg ik mijn eerste kreet in Vilvoorde. Samen met mijn 2 broers en 3 zussen groeide ik op met geweldige ouders die altijd klaarstonden. Dialoog en respect stonden centraal in onze opvoeding. Papa, mijn “held”, kwam aan in België terecht in de jaren ’60 en ons mama volgde 10 jaar later. Vilvoorde was toen al een stad waar samenleven vanzelfsprekend was.

    Door mijn uitstekend inlevingsvermogen had ik snel door dat ik van mijn passie mijn job zou maken. Na mijn toffe schooltijd bij de zusters in Vilvoorde en mijn diploma verpleegkundige te hebben behaald ben ik uiteindelijk terechtgekomen in het AZ Jan Portaels. Als gedreven en enthousiaste zorgprofessional geef ik iedereen de aandacht die ze nodig hebben. Wanneer ik een glimlach op iemands gezicht kan toveren, is mijn dag geslaagd!

    Als echte regelaar zie ik overal een uitdaging in. “Daar ga ik voor”, dat is m’n credo. Ja, Vilvoorde is de laatste jaren enorm veranderd. De culturele diversiteit moeten we dan ook aanzien als een uitdaging. “The Human Being” is een fenomenaal wezen met enorm veel capaciteiten. Zorgen dat elke “Pjeirefretter”, jong en oud, zich goed voelt in onze stad is een topprioriteit, iedereen zal het daarmee eens zijn. Toen Peter me vroeg om op de lijst te staan, kon ik moeilijk weigeren.

    Omdat iedereen nood heeft aan een uitlaatklep, breng ik een deel van mijn vrije tijd door in de fitness. Zumba, Ubound, Kimax, … kennen geen geheimen voor mij. Samen met Rachid zijn wij de trotse ouders van 2 tieners (Salim en Nour) waar we enorm trots op zijn.

    Eendracht maakt macht, samen behalen we de grootste successen. Laten we daarom de handen in elkaar slaan om Vilvoorde te doen schitteren, waar elk individu telt. Ik sta altijd open voor een gesprek en suggesties. Tot ziens!