Joke Boone

Bestuurslid

  Twee jaar voor mijn geboorte verhuisden mijn ouders van Houtem naar het gezellige Kassei. Hier woon ik nog steeds heel graag. Naast het ravotten met mijn broer in het park ‘Drie Fonteinen’ ging ik alop vroege leeftijd naar de Chiro. Daar én bij de jeugdbeweging in het algemeen ligt mijn hart. Naast de Chiro bracht ik veel avonden van mijn jeugdjaren door in dansschool Viadans, inVilvoorde. De passie voor dans maakt nog steeds deel uit van mijn wekelijkse bezigheden. De danskriebels overdragen aan de dames van Femma Koningslo vind ik fantastisch!
  Mijn schoolcarrière startte ik in de Heilig-Hartschool op ’t Kassei. Met een hoofd vol geweldige herinneringen aan de klasgroep, sneeuwklassen, schoolfeesten, fijne leerkrachten, … zette ik mijn weg voort richting het College Vilvoorde. Ook op deze jaren kijk ik met plezier terug! Drie jaar na het verlaten van het College verliet ik ook de Thomas More hogeschool in Antwerpen. Met een diploma logopedie op zak kon ik meteen aan de slag in het buitengewoon basisonderwijs Koninklijk Instituut Woluwe als logopediste. De dagelijkse voldoening en vooruitgang maken van mijn job mijn hobby. Het is een plezier om dit te mogen doen!
  De politiek is via mijn vader (Patrick Boone) steeds aanwezig geweest in ons gezin. Samen krantjes posten, affiches plakken, eetdagen helpen organiseren, … . Samen met dit energieke en enthousiaste CD&V-team neem ik graag de fakkel mee over.

  ENERGIE is het sleutelwoord in mijn ideaalbeeld van Vilvoorde.
  Energie blazen in het stadscentrum: heropleving van het handelscentrum, voorzien van ontmoetingsplaatsen voor jeugd en ouderen.
  Energie blazen in de mensen: jong en oud in beweging krijgen mentaal en fysiek door leuke, toegankelijke activiteiten.
  Energie blazen in jeugdbewegingen/jeugdcentra: intensieve ondersteuning van de veilige en aantrekkelijke plaatsen waar kinderen zich kunnen ontwikkelen tussen leeftijdsgenoten.
  Met veel goesting om deze energieke standpunten mee te concretiseren stel ik me graag kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.