Juani Caballero Gallardo

Bestuurslid

  Mijn naam is Juani(ta) Caballero Gallardo, geboren en getogen in Vilvoorde. Ik ben een voltijds werkende mama met meer dan 25 jaar ervaring in de financiële sector. Samen met Freddy hebben wij twee dochters: Alana en Janais. Beide studeren en zijn gepassioneerd door de dans.

  Bij ons thuis is het best wel druk. Mijn weekends bestaan meestal uit ritten van de ene dansschool naar de andere naschoolse activiteit. Daardoor komen er bij ons veel jongeren over de vloer. Ik geloof dat de jeugd veel te bieden heeft.

  Ik feest natuurlijk heel graag en sta altijd klaar om een babbeltje te slaan. Ondanks de overvloed van bezigheden vind ik deze sfeer geweldig. Hoe meer er te doen valt, hoe beter ik mij voel.

  Als de trotse Vilvoordenaar die ik ben, heb ik mijn Spaanse roots nooit uit het oog verloren. Integendeel, ik zal me altijd identificeren als een Spaanse Vilvoordenaar. Ik vind het een boeiende combinatie en het maakt mij de persoon die ik vandaag de dag ben. De diversiteit van onze stad is een troef en het is aan ons om er iets mooi van te maken. De Spaanse gemeenschap in Vilvoorde is dit aan het bewijzen.

  Mijn ouders zijn altijd maatschappelijk geëngageerd geweest. Solidariteit en empathie stonden centraal in mijn opvoeding. Van opleiding ben ik maatschappelijk adviseur.

  Toen Peter Van Kemseke mij aansprak om mij in zijn nieuwe frisse en gemotiveerde groep bij te voegen was ik snel overtuigd. Ik zie het als een grote kans om mensen te helpen en onze stad een boost te geven.

  Het centrum van Vilvoorde aantrekkelijker maken, de solidariteit met de minder bedeelden, het samenbrengen van de verschillende gemeenschappen en de luchtkwaliteit zijn belangrijke thema’s voor mij.

  Ik vind het heel fijn om in mijn geboortestad te wonen maar het kan veel beter. Laat ons samen de uitdaging aangaan om het nog gezelliger, nog eerlijker en nog gezonder te maken!