Marie De Muylder

Bestuurslid

    Hallo, ik ben Marie De Muylder. Geboren in Brussel, maar ik woon al heel mijn leven in Vilvoorde. Ik heb drie broers en ik ben “het nakomertje”, zoals ze zeggen in de volksmond. Steeds heb ik mijn plaatsje moeten opeisen tussen die drie grote broers. Mijn eerste 25 jaar heb ik aan de Mutsaard gewoond, op het grondgebied Vilvoorde, waar mijn ouders een beenhouwerij hadden. Sindsdien woon ik in Koningslo. Ik ben gehuwd en heb twee volwassen kinderen.

    In feite heet ik Marie-Claire. Maar die naam is veel te lang om uit te spreken voor de kleine kindjes. Ik werk namelijk al 38 jaar in een kinderdagverblijf en doe mijn werk nog altijd supergraag. Een lach van een kind doet het hart smelten. Ik ben vroeger ook altijd in de Chiro geweest. Maar wanneer de aspi-tijd achter de rug was ben ik gestopt.

    Ik zit in het bestuur van de toneelgroep van Koningslo, waar mijn zoon actief is als toneelspeler. Allen samen zoeken naar een toneelstuk, kleding, decor, attributen , muziek ... is altijd een leuke spannende bedoening. Ik ga ook graag naar optredens en musicals. Wanneer er activiteiten te doen zijn in onze wijk probeer ik een handje te helpen waar nodig is. Mijn doel is om samen met de CD&V en de andere twee madammen van Koningslo onze wijk een positieve boost te geven.

    Ik ben wie ik ben. Wat je ziet, is wie ik ben.