Timo van Delft

Verantwoordelijke Ledenbeweging

  • Geboortedatum:

    25 februari 1992

Ik ben een bezig bijtje, altijd al geweest. Je vindt mij regelmatig in de stad, is het niet om de cultuur te doen, dan gaat het om de sfeer en de gezelligheid die heerst in de stad. Onlangs ben ik opnieuw naar Vilvoorde verhuisd. 'Op den buiten' wonen mag je dan veel ruimte bieden, maar ik miste de stad te veel, ik miste mijn stad te veel.
Vilvoorde ken ik op mijn duimpje. Als mensen me de weg vragen, dan kan ik hen meteen te hulp schieten en wegwijs maken. Vroeger was ik met de Chiro veel op pad en zo heb ik de straten verkend en ben ik nog meer van Vilvoorde en zijn charmes beginnen te houden. Ik ontdekte de mooiste plekjes waar ik even tot rust kan komen maar ook kan genieten van de prachtige omgeving.
Ik ken de stad, de behoeftes ervan en de noden, maar om die noden en behoeftes naar iedere Vilvoordenaars zin te maken is er een luisterend oor nodig. Dat wil ik bieden, om dan samen met de burgers een oplossing te vinden voor wat beter kan. Ik engageer mij voor de mobiliteit en preventie in Vilvoorde. Als preventieleider wil ik ervoor zorgen dat de mensen van Vilvoorde, maar ook de bezoekers zich veilig voelen in de stad waarin ik ben opgegroeid. Wanneer ik denk aan de mobiliteit, denk ik aan het openbaar vervoer en parkeren. Om Vilvoorde weer te doen leven wil ik ook hier veranderingen invoeren. Want uiteindelijk willen we allemaal dat onze stad Vilvoorde in een goed daglicht komt en weer kan openbloeien tot een aangename stad. Maar ook de jongeren vind ik belangrijk. De jongeren zijn de toekomst en zorgen na ons voor de stad. Ik vind dat de stad die ik nu opnieuw wil laten openbloeien later nog even mooi moet zijn of zelfs nog beter dan wat mijn toekomst voor de stad nu is.