Tine Paredis

Schepen

  Als kind groeide ik op in Houtem, één van de mooiste dorpjes van Vilvoorde. Elke dag van de week stond in het teken van sport en muziek. Als ik niet in de muziekschool of de harmonie te vinden was, dan vond je me op de atletiekpiste of het basketbalveld. Op zondag was het gegarandeerd plezier maken bij de Chiro.

  Na mijn middelbare studies in het College van Vilvoorde studeerde ik af als master in de Handelswetenschappen met een passie voor marketing. Na mijn studies kwam ik in de sales terecht en zo werk ik nog steeds als Sales Assistant bij DuPont De Nemours.

  Begin dit jaar voelde ik het samen met mijn vriend Jens enorm kriebelen om onze passie voor marketing en onze zin voor ondernemen te delen met Vilvoorde. Het Vilvoords bier de Pjeirefretter werd tijdens de jaarmarkt officieël gelanceerd. Een ideaal voorbeeld om aan te tonen dat er veel mogelijkheden zijn in en met Vilvoorde. Er zijn enorm veel opportuniteiten in onze stad. Deze opportuniteiten moeten we maximaal benutten, liefst morgen al!

  Als trotse Vilvoordenaar wil ik onze stad mee helpen opwaarderen. Ik wil van Vilvoorde weer een stad maken waar niet alleen gewoond, maar ook geleefd wordt. Een stad waar sport voor iedereen toegankelijk is. Een stad vol bruisende verenigingen. Een stad met leuke winkeltjes en café's.

  Een stad voor jong en oud!

  Een Vilvoorde waar iedereen trots is om Pjeirefretter te zijn!